De Zagerij Appartement 1.15 - Minderhout

Verhuurd

Dit mooie 3-slaapkamerappartement in de dorpskern van Minderhout maakt deel uit van woonproject De Zagerij. Supermarkten, openbaar vervoer, school en centrum Hoogstraten bevinden zich in de onmiddellijke omgeving.

Dit nieuw en hoogwaardig afgewerkt appartement is gelegen in blok Desmedtstraat & bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 90,32 m² . Ruime leefruimte met moderne, volledig uitgeruste, open keuken, met aansluitende berging. Groot schuifraam in de woonkamer zorgt voor een rijke lichtinval. Een inkomhal met aparte WC. Afzonderlijke badkamer met inloopdouche en lavabo. 2 slaapkamers die beiden uitgeven op het terras van 12,72 m². In dit BEN-appartement is er vloerverwarming voorzien en is de toilet aangesloten op het regenwatercircuit.

Het appartement is bereikbaar met de lift vanuit de ondergrondse garage. Een ondergrondse autostaanplaats, afgesloten berging en fietsenstalling zijn inbegrepen in de huurprijs van € 750,00. De gemeenschappelijke kosten worden geraamd op € 55,00/maand.

Zin om hedendaags én energiezuinig te wonen in het hartje van Minderhout, neem dan snel contact met ons op.

Kenmerken

Beschikbaar:
Vanaf 1 augustus 2020 gem.kosten : € 55,00/maand
Woonoppervlakte:
90,32 m²
Terrasoppervlakte:
12,72 m²
Slaapkamers:
3
Verdieping:
1
Desmedtstraat 1 - bus 11, 2322 Minderhout

Neem contact op

Spamcontrole:
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?