De Zagerij Appartement 0.12 - Minderhout

Verhuurd

Dit mooie 3-slaapkamerappartement in de dorpskern van Minderhout maakt deel uit van woonproject De Zagerij. Supermarkten, openbaar vervoer, school en centrum Hoogstraten bevinden zich in de onmiddellijke omgeving.

Dit nieuw en hoogwaardig afgewerkt appartement is gelegen in blok Desmedtstraat & bevindt zich op het gelijkvloers en heeft een oppervlakte van 118,49 m² . Ruime leefruimte met moderne, volledig uitgeruste, open keuken, met aansluitende berging. Groot schuifraam in de woonkamer met uitzicht op terras en tuin. Een inkomhal met aparte WC. Afzonderlijke badkamer met ligbad en lavabo. In totaal heeft het appartement 3 slaapkamers : 1 masterbedroom met eigen badkamer met inloopdouche & lavabo en 2 afzonderlijke slaapkamers. In dit BEN-appartement is er vloerverwarming voorzien en is de toilet aangesloten op het regenwatercircuit. De tuin heeft een oppervlakte van ca. 158,67 m² en is voorzien van een tuinberging.

Het appartement is bereikbaar met de lift vanuit de ondergrondse garage. Een ondergrondse autostaanplaats met fietsenstalling zijn inbegrepen in de huurprijs van € 835,00. De gemeenschappelijke kosten worden geraamd op € 55,00/maand.

Zin om hedendaags én energiezuinig te wonen in het hartje van Minderhout, neem dan snel contact met ons op.

Kenmerken

Beschikbaar:
Onmiddellijk gem.kosten : € 55/mnd
Woonoppervlakte:
118,49 m²
Tuin oppervlakte:
158,67 m²
Slaapkamers:
3
Badkamers:
2
Verdieping:
0
Desmedtstraat 1A - bus 2, 2322 Minderhout

Neem contact op

Spamcontrole:
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?