Dakappartement 3.2

Dit mooie 2-slaapkamerappartement in de dorpskern van Minderhout maakt deel uit van woonproject De Zagerij. Supermarkten, openbaar vervoer, school en centrum Hoogstraten bevinden zich in de onmiddellijke omgeving.

Het appartement gelegen in blok Desmedtstraat bevindt zich op de derde verdieping en heeft een oppervlakte van 104,09 m² en bevat : een inkomhal, aparte WC, een badkamer met bad, zeer ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken en een afzonderlijke terrasbergingen van 4,22 m² en 2 slaapkamers.

De hoge plafonds en grote raampartijen zorgen ervoor dat het zonlicht maximaal de leefruimte verlicht. De afwerking van het appartement kan volledig in overleg.

Vanop de dakverdieping kijkt u over het groendak op het gezellige dorpsplein van Minderhout.
Op het zeer grote terras (zuidwest geörienteerd) van 113,67 m² is het zalig vertoeven. De dakappartementen worden aan de buitenzijde afgewerkt in padouk.

Het appartement is bereikbaar met de lift vanuit de ondergrondse garage. Een ondergrondse autostaanplaats en berging zijn apart bij aan te kopen aan samen min. € 18.000,00 excl. BTW & registratierechten.

Zin om hedendaags én energiezuinig te wonen in het hartje van Minderhout, neem dan snel contact met ons op.

Kenmerken

Woonoppervlakte:
108,20 m²
Terrasoppervlakte:
113,67 m²
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Verdieping:
3
Adres:
Desmedtstraat 1 - bus 29, 2322 Minderhout
Vanaf prijs*:
Verkocht

*Aangeduide prijs is louter informatief, exclusief BTW, registratie- en notariskosten. De verkoop zal geschieden onder de bescherming van de wet Breyne. U betaalt registratierechten op de grondaandelen en B.T.W. op de constructieaandelen.

Neem contact op

Spamcontrole:
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?