Appartement 1.18

Dit ruime en lichtrijke 3-slaapkamerappartement in de dorpskern van Minderhout maakt deel uit van woonproject De Zagerij. Supermarkten, openbaar vervoer, school en centrum Hoogstraten bevinden zich in de onmiddellijke omgeving.

Het appartement gelegen in blok Desmedtstraat bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 101,34 m² en bevat : een inkomhal, aparte WC, ruime lichtrijke leefruimte met open keuken, afzonderlijke berging, nachthal, 3 slaapkamers en een badkamer met douche. Op het westelijk georiënteerd terras van 13,80 m² is het heerlijk vertoeven.

Het appartement is bereikbaar met de lift vanuit de ondergrondse garage. Een ondergrondse autostaanplaats en berging zijn apart bij aan te kopen aan samen min. € 18.000,00 excl. BTW & registratierechten.

Zin om hedendaags én energiezuinig te wonen in het hartje van Minderhout, neem dan snel contact met ons op.

Kenmerken

Woonoppervlakte:
101,34 m²
Terrasoppervlakte:
13,80 m²
Slaapkamers:
3
Verdieping:
1
Adres:
Desmedtstraat 1 - bus 14, 2322 Minderhout
Vanaf prijs*:
Verkocht

*Aangeduide prijs is louter informatief, exclusief BTW, registratie- en notariskosten. De verkoop zal geschieden onder de bescherming van de wet Breyne. U betaalt registratierechten op de grondaandelen en B.T.W. op de constructieaandelen.

Neem contact op

Spamcontrole:
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?