Appartement 0.21

Dit mooie 2-slaapkamerappartement in de dorpskern van Minderhout maakt deel uit van woonproject De Zagerij. Supermarkten, openbaar vervoer, school en centrum Hoogstraten bevinden zich in de onmiddellijke omgeving.

Het appartement gelegen in blok Desmedtstraat bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping en heeft een oppervlakte van 85,94 m² en bevat : een inkomhal, aparte WC, leefruimte met open keuken, afzonderlijke berging, een nachthal, 2 slaapkamers en een badkamer met douche. U geniet van een gezellige tuin van 97,72m² met noordoost georiënteerd verhard terras van 12m².

Het appartement is bereikbaar met de lift vanuit de ondergrondse garage. Een ondergrondse autostaanplaats en berging zijn apart bij aan te kopen aan samen min. € 18.000,00 excl. BTW & registratierechten.

Zin om hedendaags én energiezuinig te wonen in het hartje van Minderhout, neem dan snel contact met ons op.

Kenmerken

Woonoppervlakte:
85,94 m²
Tuin oppervlakte:
97,72 m²
Slaapkamers:
2
Verdieping:
0
Adres:
Desmedtstraat 1 - bus 3, 2322 Minderhout
Vanaf prijs*:
Verkocht

*Aangeduide prijs is louter informatief, exclusief BTW, registratie- en notariskosten. De verkoop zal geschieden onder de bescherming van de wet Breyne. U betaalt registratierechten op de grondaandelen en B.T.W. op de constructieaandelen.

Bijlagen

Neem contact op

Spamcontrole:
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?