Appartement 0.13

Dit mooie 2-slaapkamerappartement in de dorpskern van Minderhout maakt deel uit van woonproject De Zagerij. Supermarkten, openbaar vervoer, school en centrum Hoogstraten bevinden zich in de onmiddellijke omgeving.

Het appartement gelegen in blok Desmedtstraat bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping en heeft een oppervlakte van 94,59 m² en bevat : een inkomhal, apart WC, ruime leefruimte met open keuken, afzonderlijke berging, 2 slaapkamers en een badkamer met bad en afzonderlijke douche. U geniet van een ruime tuin van 173,92m² met noordwest georiënteerd verhard terras van 12m².

Het appartement is bereikbaar met de lift vanuit de ondergrondse garage. Een ondergrondse autostaanplaats en berging zijn apart bij aan te kopen aan samen min. € 18.000,00 excl. BTW & registratierechten.

Zin om hedendaags én energiezuinig te wonen in het hartje van Minderhout, neem dan snel contact met ons op.

Kenmerken

Woonoppervlakte:
94,59 m²
Tuin oppervlakte:
173,92 m²
Slaapkamers:
2
Verdieping:
0
Adres:
Desmedtstraat 1A - bus 3, 2322 Minderhout
Vanaf prijs*:
Verkocht

*Aangeduide prijs is louter informatief, exclusief BTW, registratie- en notariskosten. De verkoop zal geschieden onder de bescherming van de wet Breyne. U betaalt registratierechten op de grondaandelen en B.T.W. op de constructieaandelen.

Bijlagen

Neem contact op

Spamcontrole:
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?